31-åring tar over Nord-Norges største hotell

Ida Kristine Jacobsen går fra camping til Nord-Norges største hotell.<p><b>OVERTAR:</b> Ida Kristine Jacobsen (31) overtar som direktør for Clarion Hotel the Edge etter Øyvind Alapnes.</p>

OVERTAR: Ida Kristine Jacobsen (31) overtar som direktør for Clarion Hotel the Edge etter Øyvind Alapnes.

Ida Kristine Jacobsen (31) tar over som direktør for Clarion Hotel the Edge, melder iTromsø fredag.

Hun har jobbet fem år som daglig leder for Tromsø Lodge og Camping, og skal ta over sjefsstolen etter Øyvind Alapnes som har fått et opprykk i Nordic Choice Hotels-kjeden.

Overgangen fra camping til hotell betyr at Jacobsen går fra 20 ansatte til 150 ansatte. Hun blir sjef for omtrent like mange avdelingsledere som hun har ansatte i dag.

Clarion Hotel The Edge er Nord-Norges største hotell, og har 290 rom, med til sammen 580 senger. Hotellet har siden åpningen i 2014 satset tungt på store eventer og konserter i Tromsø, samt konferanser.

Øyvind Alapnes har vært sjef ved hotellet fra åpningen, men ble nylig utnevnt til senior vice president for Clarion Collection Hotel i Norden, skriver iTromsø.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå